Vprašanje:

Lahko odprem podjetje že v odpovednem roku in ali lahko odprem, ko bom na zavodu in izkoristim zavod, da si postavim osnove?
 

Odgovor:

V času trajanja zaposlitve (tudi v odpovednem roku ste še vedno zaposleni<), lahko registrirate popoldanski s.p., ali pa d.o.o.. V kolikor imate namen koristiti denarno nadomestilo za brezposelnost, predlagamo, da dejavnost registrirate po zaključku tega obdobja.

Seveda bi morali, za konkretnejši odgovor, vedeti več podrobnosti o vaši zadevi.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!