Vprašanje:

Kako lahko pridobim policijski zapisnik o moji zadevi, kot prijavitelj kaznivega dejanja s strani sosedov?


Odgovor:

Posameznik, ki želi uveljavljati svoje pravice iz posameznega dogodka, ki ga je obravnavala policija in pri tem potrebuje osebne podatke drugih udeležencev dogodka, lahko Policijo zaprosi za pridobitev teh podatkov. 

Vlogo lahko oddate osebno ali elektronsko (ZAHTEVA ZA PRIDOBITEV OSEBNIH PODATKOV DRUGIH OSEB IZ EVIDENC POLICIJE).

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!