Vprašanje:

Imel sem izvršbo, ki je bila plačana takoj, ker so bila sredstva na računu. Je sedaj možno dobiti hitri kredit?
 

Odgovor:

Pri odobritvi kredita bo banka upoštevala vaše kreditno stanje in stanje v evidenci Sisbon. Načeloma je bila izvršba pravnomočna in se je postopek zabeležil v Sisbonu. V Sisbonu je podatek viden še 4 leta.

Za pridobitev kredita se obrnite neposredno na svojo banko, kjer boste dobili dodatne informacije o možnosti koriščenja tega produkta.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!