Vprašanje:

Oče je sam spremenil datum stika, ki ga določil CSD. Sam določa pogoje kdaj bo vzel otroka. Kaj lahko storimo?
 

Odgovor:

Starš, ki izvaja stike, mora opustiti vse, kar otežuje izvajanje stikov ter varstvo in vzgojo otroka. Pri tem mora spoštovati določbe, ki so dogovorjene glede izvajanja stikov.

V kolikor se z drugim staršem ne morete dogovoriti, predlagamo, da se za pomoč obrnete na svoj CSD. V kolikor tudi v tem primeru ne bo mogoče skleniti dogovora in urediti zadeve, predlagamo, da poiščete ustrezno pravno pomoč in preverite možnosti v konkretni zadevi.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!