Vprašanje:

Se lahko overi pogodba o služni pravici pri notarju, brez prisotnosti vseh podpisanih oseb (nepokretni), s kopijo osebne?

Odgovor:

Načeloma to ne bo mogoče. Predlagamo, da uredite overitev pri osebi doma ali v domu. Notar lahko overitev opravi tudi zunaj svojih prostorov.

e-obrazec - Pogodba o stvarni služnosti

e-obrazec - Pogodba o ustanovitvi osebne služnosti za stanovanje ali hišo (pogodba o osebni služnosti)

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!