Vprašanje:

Po najemni pogodbi bi moral vsako leto najemodajalec izvesti poračun in ga pokazati, kar pa najemodajalec zavrača.
 

Odgovor:

Za konkreten odgovor bi bil potreben vpogled v določila pogodbe. 

Predlagamo, da v prvem koraku, poskušata zadevo rešiti izvensodno, imate pa možnost, da zoper stranko, ki ne spoštuje pogodbenih določil, vložite ustrezno tožbo na pristojno sodišče. 

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!