Vprašanje:

Kakšen je okvirno celoten strošek pogodbe o preužitku za stanovanje? More prejemnik plačati davek na nepremičnino?
 

Odgovor:

Cene notarskih storitev preverite pri svojem notarju (seznam odvetnikov).

Cena preužitkarske pogodbe se obračuna po pristojbini B notarske tarife, ki je odvisna od vrednosti premoženja (cena lahko znaša od 46,25 EUR do 631,25 EUR).

Glede vprašanja o obdavčitvi, pa bi morali vedeti več o tem, na kakšen davek se vaše vprašanje nanaša.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

Cene odvetniških oz. notarskih storitev, predlagamo, da preverite pri vaskem posameznem odvetniku, oz. notarju (seznam notarjev / seznam odvetnikov).

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!