Vprašanje:

Zelo se bojim koronavirusa. Lahko odklonim ponudbo dela s strani ZRSZ zaradi tega? Me brišejo iz evidence?
 

Odgovor:

Trenutno stanje glede epidemije ni ovira za opravljanje obveznosti, ki jih imate kot aktiven iskalec zaposlitve. Razgovora ste se tako dolžni udeležiti.

V primeru dejanskega tveganja pa predlagamo, da se glede svojih možnosti obrnete neposredno na svojega svetovalca na svoji enoti ZRSZ.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!