Vprašanje:

Imam 9 in pol let delovne dobe, plus pol leta pripravništva pri istem delodajalcu. Mi pripada jubilejna nagrada za 10 let?


Odgovor:

Če ste bili med pripravništvom zaposleni (torej ste za obdobje pripravništva sklenili pogodbo o zaposlitvi), potem je odgovor da (če seveda kolektivna pogodba, ki velja za Vašega delodajalca to določa).

Več o tem si lahko preberete v spodnjih člankih:

Informiran.si - Pripravništvo - kako se sklene, kakšne so omejitve, kako je z volonterskim pripravništvom

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!