Vprašanje:

Izgubil sem vozniško zaradi epileptičnih napadov. Kdaj me bodo poslali na testiranja?
 

Odgovor:

Kolikor vas razumemo, vam je bilo vozniško dovoljenje (začasno) odvzeto na podlagi mnenja zdravnika, na podlagi kontrolnega zdravniškega pregleda.

V tem primeru lahko zahtevate ponovni zdravstveni pregled le pred posebno zdravstveno komisijo, ki izda zdravniško spričevalo o telesni in duševni zmožnosti za vožnjo motornih vozil. 

Kdaj boste dejansko na vrsti preverite neposredno pri zdravstveni organizaciji, ki bo opravila pregled.

 

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!