Vprašanje:

Danes sva se z sosedom peljala v Sežani in spregledala sva rdečo luč na semaforju. Noben naju ni ustavil. Bo kazen?
 

Odgovor:

Verjetno razumete, da ne razpolagamo z zadostnimi informacijami, da bi vam lahko podali konkreten odgovor na vaše vprašanje.

Načeloma pa bi, glede na to, da prekršek ni bil neposredno zaznan, morala prekršek zaznati naprava za kontrolo vožnje skozi rdečo luč. Glede na trenutno razširjenost tovrstnih naprav ocenjujemo možnosti za prejem globe na minimalne.

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Dobil sem kazen za prekršek. Kaj lahko storim?

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Naveden nasvet oz. odgovor je informativne narave, saj je izdelan na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!