Vprašanje:

Svoj avto sem posodila znancu, on svoji punci. Bila je prometna in avto totalka. Plačat ne želi nihče. Kaj lahko naredim?

 

Odgovor:

Za konkreten odgovor je potreben podrobnejši pregled zadeve. Predvidevamo, da bo potreben odškodninski zahtevek zoper obe osebi, katerih dejanja so vam povzročila škodo in po potrebi tudi vložitev tožbe za poplačilo povzročene škode.

Predlagamo, da poiščete ustrezno pravno zastopanje.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!