Vprašanje:

Ob menjavi operaterja me novi kljub obljubi ni odjavil od starega. Moram res poravnati storitve obema?

 

Odgovor:

V kolikor ste koristili storitve obeh operaterjev, ste dolžni poravnati storitve obema.

Glede odjave starega operaterja in prekinitve naročniškega razmerja, pa ste verjetno pooblastili novega operaterja, da prekine naročniško razmerje v vašem imenu. Potrebno bi bilo preveriti, zakaj do prekinitve ni prišlo in morebitno odškodninsko odgovornost novega operaterja za škodo, ki vam je bila povzročena.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!