Vprašanje:

Kako lahko odjavim name registrirano vozilo, odtujeno s strani bivše partnerice? Registrskih tablic in prometne noče vrniti!

 

Odgovor:

V kolikor gre za vaše vozilo, predlagamo, da prijavite vozilo kot ukradeno in opravite odjavo iz prometa na svoji upravni enoti.

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Nova letna dajatev za lastnike odjavljenih vozil

Informiran.si - Kako po novem poteka prepis pri prodaji rabljenega avtomobila

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!