Vprašanje:

Prejemam socialno podporo. Se lahko prijavim na naslov k fantu, ne da mi ne bi vzeli socialno?
 
 

Odgovor:

Najprej naj omenimo, da se dolžni prijaviti stalno bivališče v osmih dneh od dneva naselitve na naslov, kjer stalno prebivate.

Spremembo morate v osmih dneh javiti tudi na pristojni CSD. Poleg vlagatelja se pri ugotavljanju materialnega položaja upošteva tudi zakonec oziroma oseba, s katero vlagatelj živi v zunajzakonski skupnosti. SCD bo izdal novo odločno, na podlagi novih okoliščin. 

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Naveden nasvet oz. odgovor je informativne narave, saj je izdelan na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!