Vprašanje:

Prejel sem nakazilo na TRR "posojilo", brez pisnega dogovora. Vračam na roke. Lahko imam probleme pri dokazovanju vračila?
 

Odgovor:

Vsekakor bi priporočili, da vračilo opravite tako, da ga boste lahko dokazali, torej preko bančnih nakazil. V kolikor vračila opravljate v gotovini, pa naj vam za vsako prejeto vračilo prejemnik izda podpisano potrdilo o prejemu.

e-obrazec: Potrdilo o prejemu denarja

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Naveden nasvet oz. odgovor je informativne narave, saj je izdelan na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!