Vprašanje:

Bi dobil kredit na banki? Dolgujem za leasing, čeprav sem bil v stečaju pred 3. leti. V sistemu sisbon sem dolžnik.
 

Odgovor:

Podatki o osebnem stečaju fizične osebe se v sistemu Sisbon hranijo 4 leta po končanju postopka.

Glede na navedeno obstaja, po naši oceni, za odobritev kredita na banki malo možnosti. Vsekakor pa na žalost razpolagamo z premalo informacijami, da bi lahko podali konkretnejšo oceno.

Zato predlagamo, da se, za informacije o vaših možnostih za odobritev kredita, obrnete neposredno na svojo in če je to potrebno, tudi na ostale konkurenčne banke.

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Odgovori na najbolj pogosto zastavljena vprašanja o osebnem stečaju.

Informiran.si - Kaj spada in kaj ne spada v stečajno maso v osebnem stečaju?

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!