Vprašanje:

Po oseb stečaju delam v tujini za 2.200€ neto. Rad bi preko trajnika kupil avto za prevoz na delo. Je to možno?
 

Odgovor:

Kar se tiče lastništva vozila je to možno. Lahko ste lastnik, saj premoženje pridobljeno po zaključku stečaja ne spada več v stečajno maso.

V kolikor vas zanima, ali je možno kupiti vozilo preko trajnika, na obroke oz. na leasing, pa je to odvisno od ponudnika oz. prodajalca in njegovih pogojev, tako da predlagamo, da se za več informacij obrnete na ponudnika neposredno.

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Odgovori na najbolj pogosto zastavljena vprašanja o osebnem stečaju.

Informiran.si - Glavne novosti na področju osebnega stečaja

Informiran.si - Osebni stečaj - Kako ga pričeti z minimalnimi stroški?

Informiran.si - Kaj spada in kaj ne spada v stečajno maso v osebnem stečaju?

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Naveden nasvet oz. odgovor je informativne narave, saj je izdelan na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!