Vprašanje:

Kako je s stroški osebnega stečaja? Koliko stanejo, ter kakšni so še ostali stroški?

 

Odgovor:

Načeloma dolžnik, ki prične osebni stečaj nima stroškov. Glavni strošekm torej predujem za pričetek osebnega stečaja (1.340,01 EUR) krije država. Predujem se poplača iz stečajne mase (v kolikor le-ta obstaja).

V kolikor dolžnik za pričetek osebnega stečaja uporabi katero od storitev na trgu, se cene med njimi razlikujejo. Kot uporabnik portala MojMaliPravnik.net lahko izkoristite kodo "MMP10" za 10% popust pri naročilu Paketa OSEBNI STEČAJ (cena s popustom znaša 44,91 EUR).

Dodatno plačate stroške poštnine priporočene pošiljke in stroške notarske (14,00 EUR) ali overitve na upravni enoti (3,00 EUR).

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Naveden nasvet oz. odgovor je informativne narave, saj je izdelan na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!