Vprašanje:

Imam sodno poravnavo z bivšo ženo, da vzamem osebne stvari, ki mi jih ni izročila. Imam račun za tv na moje ime. Kaj storit?
 

Odgovor:

V kolikor razpolagate z izvršilnim naslovom, v katerem je določeno, da vam mora žena izročiti določene predmete, lahko na podlagi tega sklepa vložite predlog za izvršbo in te predmete bo zarubil izvršitelj na podlagi izdanega sklepa o izvršbi.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Naveden nasvet oz. odgovor je informativne narave, saj je izdelan na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!