Vprašanje:

Imam sodno poravnavo z bivšo ženo, da vzamem osebne stvari, ki mi jih ni izročila. Imam račun za tv na moje ime. Kaj storit?
 

Odgovor:

V kolikor razpolagate z izvršilnim naslovom, v katerem je določeno, da vam mora žena izročiti določene predmete, lahko na podlagi tega sklepa vložite predlog za izvršbo in te predmete bo zarubil izvršitelj na podlagi izdanega sklepa o izvršbi.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!