Vprašanje:

Kako in kje dobiti neprofitno stanovanje, če po ločitvi ostanem brez bivališča? Stara sem 73 let, s pokojnino 530 eur.
 

Odgovor:

Neprofitnega najemnega stanovanja ne more pridobiti vsakdo, temveč le tisti, ki izpolnjujejo pogoje, ki jih določa Pravilnik o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem. Za informacije o konkretnih možnostih najema neprofitnega stanovanja oz. razpisih na vašem področju, predlagamo, da se obrnete neposredno na svojo občino.

Prav tako predlagamo, da se za pomoč obrnete na svoj pristojni  CSD, kjer vam bodo lahko ponudili podrobnejšo usmeritev in pomoč. 

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Ločitev - Kakšni so načini ločitve zakoncev in kakšni so postopki?

Informiran.si - Ločitev - Kakšni so načini ločitve zakoncev in kakšni so postopki?Ločitev - Odgovori na pogosta vprašanja.

Informiran.si - Razpad zunajzakonske zveze - Kako se deli premoženje, uredi preživljanje otrok,...

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Naveden nasvet oz. odgovor je informativne narave, saj je izdelan na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!